08
syys
12

Elonkorjuu – Scumbag goes to Theatre (2010)

Levyn aloittaa instrumentaali, jossa basso rullaa tunnokkaasti, tomtomit tapailevat sykettä ja lautaset helkähtävät soimaan raikkaasti. Taustalta nousee hammond kohisten ja sopivan raaka kitarariffi vie kuulijan 70 -luvun suomirockin ytimeen. Jukka Syreniuksen Harvest nimelläkin tunnettu Elonkorjuu on noussut vahvan elinvoimaisena estraadille Porin Teatteriin 40 vuotis juhlakonserttiin!

Scumbagin livetaltiointi on huimaa suomalaista blues rockia, jossa on aimo annos tyylikästä svengaavaa jamittelua ja joukossa makoisaa progahtavaa kehittelyä. Mitä lie pojat tehneet nuo vierähtäneet vuosikymmenet, harjoitelleet kukaties, sen verran sujuvasti soitto soi ja viihdyttää. Tässä tuplalevyssä on koottuna 40 vuotta verta, hikeä ja myös vapautunutta soiton riemua. Mukana on kappaleita kaikilta yhtyeen kolmelta ensimmäiseltä levyltä ja muutama uudempi.

Täytyy myös nostaa hattua livetaltioinnin äänenlaadulle. Se on läsnäolevan hieno. Keikan tunnelma, soitinten soundit ja balanssi tarjoillaan autenttisena kotisohvalle.

Mainokset

0 Responses to “Elonkorjuu – Scumbag goes to Theatre (2010)”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


Kategoriat

Mainokset

%d bloggers like this: